Komen ook: Boef - Mr. Vegas - Kel Assouf en veel meer...

Nieuwe lading namen: uit Nederland met de Frans/Algerijnse roots komt BOEF! We verwelkomen ook dé Usain Bolt van de dancehall music MR. VEGAS en de stevige touaregblues van KEL ASSOUF. Verder komen ook: D-MASTA, WAXFIEND, PRINCESS FLOR, FLOW REAL, DEBUNKED, IVORY SOUND en EAST END ROCK.

Alvaro Soler, Big Mountain en nog veel meer...

Nieuwe namen: dé nieuwe latinster en zomerhitkampioen van 2015 en 2016 ALVARO SOLER, de legendarische reggaeband BIG MOUNTAIN en één van de beste Afrikaanse bands van het moment MOKOOMBA. Maar ook hét veelbelovende bachatatalent VICENTE GARCIA uit de Dominicaanse Republiek, Duitse reggae met JAMARAM en de Nederlandse Dominicaan ROLF SANCHEZ.

Daddy Yankee, La Pegatina & kortingsactie

We presenteren voor de 19e editie van het Afro-Latino Festival in 2017: DADDY YANKEE (zaterdag 8 juli) en LA PEGATINA (zondag 9 juli). Als je je tickets koopt van 21 februari tot 22 april 2017, geniet je van het tijdelijke kortingstarief (vrijdag: 30 euro, zaterdag: 40 euro, zondag: 20 euro en een combiticket aan 75 euro). Vanaf 23 april 2017 stopt de kortingsactie en worden de reguliere voorverkoopprijzen van de tickets gehanteerd.

Nagenieten van vorige edities Afro-Latino...

Heb je het koud, laat je dan verwarmen door de tropische sfeer van onze vorige edities!

Bekijk hier meer dan 100 mooie opnames van je favoriete artiesten en laat je opnieuw verrassen:

Afro-Latino on Youtube

Koop hier niet alleen uw tickets, maar ook campingtoegang en drankbonnen!

Partners

Social

Afro-Latino

Het Afro-Latino Festival in Bree is een tropisch muziekfestival. Sinds 1999 presenteert het festival een selectie van de beste artiesten uit Afrika, Latijns Amerika, de Caribische eilanden en Zuid Europa. Behalve veel live muziek kun je ook genieten van tropische dansen, sfeer en cultuur.

Ieder jaar een exclusieve, vernieuwende, verrassende en zonnige line-up!