Afro-Latino verschuift naar 2022 - Nieuw festival 3, 4 & 5 september 2021!

9, 10 & 11 juli is er wel Afro-Latino 2021 Online!

Beste Afro-Latino fans,

Naar aanleiding van de overheidsbeslissingen op het overlegcomité van 11 mei 2021 moeten we helaas melden dat het Afro-Latino Festival, gepland op 9, 10 en 11 juli 2021 voor het tweede jaar op rij niet kan plaatsvinden. Voor het tweede jaar op rij moeten we, net zoals zoveel andere muziekfestivals, het Afro-Latino Festival opnieuw een jaar doorschuiven. De gekochte tickets blijven geldig voor het Afro-Latino Festival op 8, 9 en 10 juli 2022. 

De overheid voorziet voor begin juli 2021 een limiet van 2.500 personen voor outdoor events en begin juli zijn nog te veel mensen niet volledig gevaccineerd, met die omstandigheden kunnen we geen rendabel en veilig festival organiseren zoals jullie dat gewoon zijn, bovendien is intussen de tijd te kort om nog een aangepast programma samen te stellen voor juli 2021.

GOED NIEUWS!

Maar er valt ook goed nieuws te melden: aangezien we de bui reeds lang zagen hangen hebben we achter de schermen de mogelijkheden onderzocht voor wat wel mogelijk en haalbaar zou zijn:  Op 3, 4 en 5 september 2021 zullen we een alternatief evenement organiseren! Tegen eind mei communiceren we alle details van dit alternatief festival! Stay tuned, we will surprise you!

#AFROLATINO2021ONLINE & RADIO AFRO-LATINO

Net zoals vorig jaar zullen we ook dit jaar op de eigenlijke festivaldatum (9, 10 en 11 juli) een boeiend onlineprogramma aanbieden. Opnieuw zullen we een hele reeks nooit eerder vertoond filmmateriaal van artiesten die ooit op Afro-Latino stonden uitzenden op onze Facebook- en Youtubepagina's. Dit onder de naam #AFROLATINO2021ONLINE… met onder andere opnames van Luis Fonsi, Joss Stone, Inner Circle, en nog veel meer! 

Tijdens het weekend van 9, 10 en 11 juli zullen we ook met een gloednieuw initiatief komen, namelijk RADIO AFRO-LATINO! Via onze website afro-latino.be brengen we jullie actuele zwoele exotische muziek, interviews en leuke opnames van Afro-Latino uit het verleden! 

For now: keep it safe & healthy, get your vaccine and keep those fingers crossed for our alternative festival in September! It’s going to be a BIG SURPRISE!

Het Afro-Latino Team

 

Vragen?

We begrijpen dat deze beslissing vragen kan oproepen. Stel je vragen via mail (info@afro-latino.be) of via Messenger op onze Facebookpagina. We beantwoorden alle vragen.

Met spijt in ons hart moeten we voor het 2e jaar op rij het Afro-Latino Festival een jaar opschuiven. Dat doet pijn, maar we kunnen bij een verdere gunstige evolutie van de coronacijfers wel op 3, 4 en 5 september 2021 een alternatief festival organiseren, in veilige omstandigheden. Als organisatoren zijn we zeer verheugd dat dit kan en we doen dit vooral voor de artiesten, het hele ecosysteem van de eventsector en voor jullie, onze bezoekers! 

Overzicht

Stay tuned!

twitterfacebookyoutube-playinstagramflickrsoundcloud