#AfroLatino2020AtHome

Een retro Afro-Latino Festival in je eigen bubbel

#AfroLatino2020AtHome

Je festivaltentje kan ook in je eigen tuin pronken! - Je favoriete cocktail of zomers biertje kan je ook zelf serveren! - Je tuin of woonkamer kan ook tot een danstempel verbouwd worden!
Dus dachten wij… éénmalig... omdat er wegens het coronavirus geen festival mag plaatsvinden dit jaar... we bezorgen jullie 9 unieke en onvergetelijke concertopnames van de afgelopen 21 jaar van het Afro-Latino Festival. En maak thuis in je bubbel een spetterende retro Afro-Latino party!

WIN AFRO-LATINO 2021 COMBITICKETS
Toon ons hoe hard jullie Afro-Latino missen dit jaar... Foto's en filmpjes van je AfroLatino2020AtHome of leuke herinneringen aan de voorgaande jaren op kan je delen / taggen op onze Instagram of Facebook page met @afro_latino_festival en #AfroLatino2020AtHome. 
We kiezen er de leuke en origineelste uit en zo win je een COMBITICKET voor Afro-Latino 2021! Deze actie start vanaf nu tot en met maandag 13 juli 2020!

PREVIOUSLY UNSEEN FOOTAGE
Nooit eerder vertoonde opnames
hebben we voor jou samengevat in een Afro-Latino film. Het resultaat mag er wezen, de compilatie brengt je helemaal in de sfeer van een zomers weekendje op het Afro-Latino Festival! Met unieke opnamesvan Third World, KES the Band, Fatoumata Diawara, Juanes, Juan Luis Guerra en Shaggy. Als afsluiter is er Daddy Yankee en Luis Fonsi die met een beeldmontage de monsterhit ‘Despacito’ in duet brengen, de ene was er in 2017 en de andere in 2019. Een zeer geslaagd werkje van onze filmcrew!

Daarnaast hebben we 8 concertcompilaties samengesteld telkens met nooit eerder vertoonde beelden van de volgende artiesten: Shaggy, Juanes, Juan Luis Guerra, Daddy Yankee, Chambao, Sauti Sol, Alpha Blondy en La Pegatina!

ONLINE PROGRAMMA 10, 11 & 12 JULI 2020
Het online concertprogramma tijdens het weekend van Afro-Latino 2020 ziet er als volgt uit.

  • Vrijdag 10 juli, van 20u tot 22u starten we met de unieke compilatiefilm en vervolgens de stomende concertcompilaties van Shaggy en Daddy Yankee
  • Zaterdag 11 juli van 20u tot 21u30 hebben we 3 zwoele concertfragmenten van Juanes, Juan Luis Guerra en La Pegatina
  • Zondag 12 juli van 20u tot 21u30 sluiten we af met opnieuw 3 heerlijke concertcompilaties van Sauti Sol, Chambao en Alpha Blondy

Deze concerten met allemaal nooit eerder vertoonde beelden zijn te volgen op  onze Facebook en Youtube-kanalen. #Afro-Latino2020AtHome

WARMING UP
We warmen jullie in de komende dagen al op met de volgende korte concertfragmenten, telkens worden deze filmpjes op onze Facebookpagina gepost om 17u:

  • Maandag 6 juli: Vieux Farka Touré
  • Dinsdag 7 juli : Mon Laferte
  • Woensdag 8 juli: Inner Circle
  • Donderdag 9 juli: Spotify Afro-Latino’s Anti-COVID19 Playlist #10, met 25  liveopnames van artiesten die ooit op Afro-Latino optraden

Op ons Spotify-kanaal vind je nu al 9 zomerse en zeer dansbare Playlists die de afgelopen weken gepost werden en op ons Youtube-kanaal vind je meer dan 120 (!) concertfragmenten van de afgelopen 21 edities van het Afro-Latino Festival! Enjoy!

See you all back in 2021!
Stay Safe & Healthy

Afro-Latino Team

Overzicht

Stay tuned!

twitterfacebookyoutube-playinstagramflickrsoundcloud