reggaeton

Piso 21

Deze band werd in 2007 opgericht in Medellin, Colombia maar brak pas in 2014 echt door in Zuid-Amerika en in de VS. De eerste jaren blijken achteraf wel een zegen, geven ze toe. Het gaf hen tijd om te groeien. Inmiddels hebben ze een fanbase van vooral een jong publiek opgebouwd, zowel in Latijns-Amerika, de VS en in Europa. Piso 21 betekent trouwens ‘de 21ste etage’, refererende naar een 21 verdiepingtellend bekend gebouw in Medellin.

In 2014 brachten ze hun eerste hit uit, ‘Suele Suceder’, samen met reggaetonster Nicky Jam. In 2016 volgde ‘Me Llamas’ een nieuwe klepper samen met Maluma. Daarna kwamen de hits aan de lopende band met onder meer ‘Besandote’ en ‘Dejala Que Vuelva’.

Ze zijn de next Big Thing in Colombia! Momenteel staat hun song 'Te Amo' op nummer 1 in hun thuisland en Latijns-Amerika! Mis deze nieuwe superband niet, first time in Belgium (and definitely not the last time)!

Geboorteland: 
Colombia
Huidig land: 
Colombia

Ozuna

De laatste jaren duiken er weer een hele reeks nieuwe getalenteerde reggaetonartiesten op. Afro-Latino haalde in de recente jaren al Farruko en J. Alvarez naar Bree en nu is het de hoogste tijd voor Ozuna. Ozuna maakt er en erezaak van om positieve en uplifting reggaeton te componeren, en met succes. Vanaf zijn 12e schrijft hij zijn eigen songs en in 2014 als 21-jarige werd zijn carrière gelanceerd met op 3 jaar tijd al meerdere dikke hits (allemaal met meer dan 200 miljoen hits op Youtube), zoals: 'En La Intimidad', 'Dile Que Tu Me Quieres', 'Te Vas', 'El Pecado', 'Si Tu Marido No Te Quiere' en 'No Quiere Enamorarse'. Ozuna komt voor het eerst en helemaal exclusief voor West-Europa naar Afro-Latino 2017!

Geboorteland: 
Puerto Rico
Huidig land: 
Puerto Rico
Genre: 

El Yonki y El Rival

Geboorteland: 
Puerto Rico
Huidig land: 
Puerto Rico
Genre: 

J Alvarez

Javid Alvarez uit Puerto Rico bewijst als jonge hond in de reggaeton scene dat hij weldegelijk een contender is door hits af te leveren als ‘Junto Al Amanecer’, ‘Ponte Pa Mi’ en ‘Bailarina’. Recent volgden dan ook nog hits die hij samen maakte met gevestigde grootheden in de reggaetonwereld zoals ‘El Amante’ met Daddy Yankee, ‘Actua’ met Zion en De la Ghetto en een remix van ‘La Pregunta’ met wederom Daddy Yankee en Tito el Bambino. J Alvarez doet op Afro-Latino zijn eerste festivalperformance in België.

Geboorteland: 
Puerto Rico
Huidig land: 
Puerto Rico
Genre: 

Pages