MoodCollector + Ivory Sound + Raggamuffin Whiteman @ Muziekodroom

Afro-Latino in samenwerking met Muziekodroom Hasselt - de zomer is nog niet voorbij

De zomer is nog niet voorbij... Daarom organiseert Afro-Latino nog een leuk concertje bij de Muziekodroom in Hasselt. Uiteraard coronaproof, dus ideaal om met een kleine groep vrienden nog eens van live-muziek te kunnen genieten!
MoodCollector
Deze 7 Kempenzonen hebben een ontelbare hoeveelheid optredens op hun teller staan, van in de bruine kroeg tot festivals zoals Sfinks, Reggae Geel en twee maal Afro-Latino. Ze componeren in de tropische Kempen hun eigen swingende ska en feelgood reggae met zelfgeschreven catchy lyrics. MoodCollector bestaat trouwens uit 5 ex-leden van de legendarische Belgische skatrots The Dill Brothers!
Ivory Sound
Een van de leukste Belgische reggae & dancehall sounds en vaste klant op onze exotische muziekfestivals in binnen- en buitenland.
Raggamuffin Whiteman
Uit de West-Vlaamse klei maar spendeerde meerdere jaren in Jamaica waar hij het DJ-vak leerde en er ook enkele radiocontests won!
Hij blinkt uit in dancehall, tropical bass & moombahton. Een actief beestje zowel in clubs, parties als op de grootste festivals.
Line up:
19u00 Doors open
19u30-20u30 - Ivory Sound
20u30-22u30 - MoodCollector
22u30-24u00 - Raggamuffin Whiteman
.
DIT IS EEN INDOOR EVENT voor MAXIMAAL 100 PERSONEN in een CORONAPROOF setting in de grote zaal van de Muziekodroom. We kleden de zaal zomers aan zodat jullie zich op Afro-Latino wanen! Met steun van Vlaanderen, Verbeelding werkt.
.
Tickets via:
https://www.muziekodroom.be/concert/moodcollector
Overzicht

Stay tuned!

twitterfacebookyoutube-playinstagramflickrsoundcloud