MoodCollector + Ivory Sound + Raggamuffin Whiteman @ Muziekodroom

Afro-Latino in samenwerking met Muziekodroom Hasselt - de zomer is nog niet voorbij

De zomer is nog niet voorbij... Daarom organiseert Afro-Latino nog een leuk concertje bij de Muziekodroom in Hasselt. Uiteraard coronaproof, dus ideaal om met een kleine groep vrienden nog eens van live-muziek te kunnen genieten!
MoodCollector
Deze 7 Kempenzonen hebben een ontelbare hoeveelheid optredens op hun teller staan, van in de bruine kroeg tot festivals zoals Sfinks, Reggae Geel en twee maal Afro-Latino. Ze componeren in de tropische Kempen hun eigen swingende ska en feelgood reggae met zelfgeschreven catchy lyrics. MoodCollector bestaat trouwens uit 5 ex-leden van de legendarische Belgische skatrots The Dill Brothers!
Ivory Sound
Een van de leukste Belgische reggae & dancehall sounds en vaste klant op onze exotische muziekfestivals in binnen- en buitenland.
Raggamuffin Whiteman
Uit de West-Vlaamse klei maar spendeerde meerdere jaren in Jamaica waar hij het DJ-vak leerde en er ook enkele radiocontests won!
Hij blinkt uit in dancehall, tropical bass & moombahton. Een actief beestje zowel in clubs, parties als op de grootste festivals.
Line up:
18u30-19u30 - Ivory Sound
19u30-21u00 - MoodCollector
21u00-23u00 - Raggamuffin Whiteman
Tickets via:
https://www.muziekodroom.be/concert/moodcollector
Overzicht

Stay tuned!

twitterfacebookyoutube-playinstagramflickr