bossanova

Be Ignacio

Bé Ignacio, als dochter van een Braziliaanse vader en Duitse moeder, is opgegroeid in Monteazul, Sao Paolo. Als tiener was ze vaak ziek, daarom ziet ze het uitbouwen van een geslaagde muzikale carrière als haar grootste verwezenlijking.  Inmiddels heeft ze als singer-songwriter 4 albums op de markt gebracht. Op haar laatste plaat ‘India Urbana’ kruist ze de inheemse Indiaanse rituelen uit het Braziliaanse binnenland met de stedelijke context van Sao Paolo.

De songs van Bé Ignacio voelen zomers aan en zijn lekker opgewekt, maar tekstueel bevatten ze gelaagdheid en zijn ze kritisch op wantoestanden in haar vaderland. Zo is Bé Ignacio, zoals vele Brazilianen een enorme voetbalfan, maar op ‘India Urbana’ neemt ze de zieke business die er rondhangt zwaar op de korrel. Dit wordt haar eerste en enige concert in België!

Geboorteland: 
Brazilië
Huidig land: 
Brazilië

Flavia Coelho

Geboren in een sloppenwijk van Rio de Janeiro groeide deze ravissante verschijning op in de bij ons minderbekende maar boeiende Noordoostelijke regio’s Ceará en Maranhão.  Falvia Coelho toont gedreven haar kunst om de talloze Braziliaanse muziekstijlen te versmelten tot een hedendaagse en aanstekelijke eigen stijl.  Haar plaat draagt de titel ‘Bossa Muffin’ en daar vat ze misschien wel het best mee samen wat voor muziek ze maakt.

Flavia heeft een krachtige en tegelijk zonnige stem die zich uitstekend leent voor de eerder rustige songs van op haar plaat op een podium om te zetten in een bruisend tropisch feestje.  

Geboorteland: 
Brazilië
Huidig land: 
Brazilië