MPB

Be Ignacio

Bé Ignacio, als dochter van een Braziliaanse vader en Duitse moeder, is opgegroeid in Monteazul, Sao Paolo. Als tiener was ze vaak ziek, daarom ziet ze het uitbouwen van een geslaagde muzikale carrière als haar grootste verwezenlijking.  Inmiddels heeft ze als singer-songwriter 4 albums op de markt gebracht. Op haar laatste plaat ‘India Urbana’ kruist ze de inheemse Indiaanse rituelen uit het Braziliaanse binnenland met de stedelijke context van Sao Paolo.

De songs van Bé Ignacio voelen zomers aan en zijn lekker opgewekt, maar tekstueel bevatten ze gelaagdheid en zijn ze kritisch op wantoestanden in haar vaderland. Zo is Bé Ignacio, zoals vele Brazilianen een enorme voetbalfan, maar op ‘India Urbana’ neemt ze de zieke business die er rondhangt zwaar op de korrel. Dit wordt haar eerste en enige concert in België!

Geboorteland: 
Brazilië
Huidig land: 
Brazilië

Buscemi ft. Aline Lua (live)

Limburg en wereldburger bij uitstek! Elk jaar met iets nieuws en origineels op zijn heilige wei in Bree. Dit jaar zullen Dirk en de zijnen zich vooral toeleggen op een Braziliaanse set en laten ze zich daarbij bijstaan door de Braziliaanse bossanova en MPB-zangeres Aline Lua. Festa do Brasil!

Geboorteland: 
België
Brazilië
Huidig land: 
België