worldbeats

Groovalicious

Reggae, balkan, afrobeat, samba, ethiogrooves, kuduro, arabesque, cumbia, hip hop,…  you name it.  DJ Mukambo & Bruselo zijn met hun gezamenlijk DJ- en partyconcept ‘Groovalicious’ helemaal up to date in de recente releases en weten in en rond Brussel met hun partyconcept de multiculti scene elke maand massaal te mobiliseren.  Een uniek en knap verhaal.  DJ Bruselo koos deze naam omdat Bruselo Brussel betekent in het Esperato, de mixtaal, net zoals de muzikale mix die hij graag presenteert. DJ Mukambo is bekend van zijn Radio Mukambo, internetradio vol met nieuwe en oude wereldmuziek die dankzij ons gesloten en eentonig radiolandschap niet tot bij u in de radio geraakt. Lang leve internetradio!

Geboorteland: 
België
Huidig land: 
België
Genre: 

mps PILOT

Dé Nederlandse top DJ qua world grooves weet als geen ander de vinger aan de pols te houden van nieuwe global electro styles zoals Tropical Bass, Balkan, Nu-Cumbia, Oriental, Afrolectro, Brazilian Drum 'n Bass, Kuduro,…

mps PILOT of Horst Timmers, een etnomusicoloog van universitair niveau, heeft zijn kennis en ervaring als globetrotter in de praktijk gebracht. mps PILOT mocht zijn kunstjes al onder meer tonen op de grootste podia van festivals zoals Sziget, Amsterdam Roots, Lowlands en Festival au Désert.

Geboorteland: 
Nederland
Huidig land: 
Nederland
Genre: 

Buscemi ft. Aline Lua (live)

Limburg en wereldburger bij uitstek! Elk jaar met iets nieuws en origineels op zijn heilige wei in Bree. Dit jaar zullen Dirk en de zijnen zich vooral toeleggen op een Braziliaanse set en laten ze zich daarbij bijstaan door de Braziliaanse bossanova en MPB-zangeres Aline Lua. Festa do Brasil!

Geboorteland: 
België
Brazilië
Huidig land: 
België

Maga Bo

Eén van de beste Braziliaanse DJ en tevens ook muzikant krijgt de eer om Afro-Latino dit jaar af te sluiten! Zijn plaat ‘Quilombo do Futuro’ uit 2012 is één van de beste meest recente platen uit Brazilië. Hij is uitmuntend sterk in het versmelten van traditionele en moderne grooves en beats uit het land met meer muziekstijlen dan dat er dagen in het jaar zijn!

Geboorteland: 
Brazilië
Huidig land: 
Brazilië
Genre: 

Pagina's