Met eigen vervoer

Woon je op fietsafstand dan kom je natuurlijk per fiets. Limburg is de fietsvriendelijkste provincie van België. Het festivalterrein ligt ook op het befaamde fietsroutenetwerk van Limburg. Aan de ingang van de festivalzone zijn er 2 er twee fietsenstallingen waar fietsen gratis gestald kunnen worden. 1 stalling is aan de kant van Bree en de andere aan de kant van Kinrooi.

Indien je met de auto komt probeer dan te carpoolen, dat is beter voor het milieu en je houdt meer geld over om op het festival te spenderen. Maak gebruik van de Afro-Latino carpool planner als je nog een zitplaats vrij hebt in je auto, of indien je wilt meerijden met iemand. Bepaal voor je gaat rijden wie de Bob zal zijn. Voor auto's is er een bewaakte, betaalde parkeerwei.

Gelieve de aanwijzingen van de parkeerwachters op te volgen!

Het adres van het festivalterrein voor jouw eigen routeplanner:

FESTIVALADRES:  BEERSELERDIJK, Bree (voor je navigatietoestel)

U DIENT STRIKT DE PARKEERROUTE TE VOLGEN VOOR ZOWEL DE CAMPING, DE PARKING en DE KISS & RIDE ZONE.  STRIKT VERBODEN OP POLITIEBEVEL: wildparkeren op de N73 en andere wegen rond het festival; de parking trachten te bereiken langs andere wegen dan de Beerselerdijk en mensen langs de N73 af te zetten of op te pikken (gebruik dan de veilige KISS & RIDE).

Openbaar vervoer vanuit België

Limburg en zeker Noord-Limburg is slecht bedeeld door het openbaar vervoer. In Bree is er geen treinstation. Je kan de trein tot Genk, Neerpelt of Leopoldsburg nemen.

 • Vanuit Genk-Station neem je vervolgens de bus 8 (richting Overpelt) tot in het centrum van Bree. In Bree stap je over op lijn 16 (richting Maaseik). Je stapt uit aan halte 'T HASSELT KIEZEL, dit is op enkele minuten wandelen van het festivalterrein.
 • Vanuit Neerpelt-Station neem je vervolgens de bus 8 (richting Genk) tot in het centrum van Bree. In Bree stap je over op lijn 16 (richting Maaseik). Je stapt uit aan halte T HASSELT KIEZEL, dit is op enkele minuten wandelen van het festivalterrein.
 • Vanuit Leopoldsburg-Station neem je bus 302 (beide richting Maaseik) tot in het centrum van Bree. In Bree stap je over op lijn 16 (richting Maaseik). Je stapt uit aan halte T HASSELT KIEZEL,  dit is op enkele minuten wandelen van het festivalterrein.

Lijn 16 (Hasselt - Maaseik) vertrekt in HASSELT aan het treinstation en rijdt vervolgens langs HELCHTEREN, PEER, MEEUWEN, GRUITRODE, WIJSHAGEN naar BREE en passeert richting MAASEIK vlak langs het festival.  Vanuit MAASEIK is de route over OPHOVEN en KINROOI richting BREE en passeert zo vlak langs het festival.

Voor alle routes met het openbaar vervoer (trein en bus) kan je best eerst via Routeplanner De Lijn je route uitstippelen. Deze routeplanner berekend welke route en combinatie van trein en bus voor jou het meest geschikt is.

Openbaar vervoer vanuit Nederland

 • trein tot Weert Station (www.ns.nl)
 • aangezien er geen directe busverbindingen zijn met België, raden we jullie aan om de taxidienst te contacteren waarmee we samenwerken:Taxi V-Cab zal beschikbaar zijn voor uw taxivervoer van en naar het festival. Best hen vooraf contacteren voor goede afspraken m.b.t. ophaling en prijzen:
  BVBA Taxi V-Cab+
  Mobile: +32 (0)495/30.30.30
  Website: www.v-cab.be
 • Het festivalterrein ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Weert Station.

Taxi

Taxi V-Cab zal beschikbaar zijn voor uw taxivervoer van en naar het festival. Best hen vooraf contacteren voor goede afspraken m.b.t. ophaling en prijzen:

BVBA Taxi V-Cab+
Mobile: +32 (0)495/30.30.30
Website: www.v-cab.be
twitterfacebookangle-downyoutube-playinstagramflickrsoundcloud