Met de fiets

Met de fiets

Thor Park is vlot bereikbaar met de fiets via zowel gewone als toeristische fietspaden. Blue-bike’s zijn beschikbaar aan het station Genk. Afstand Station Genk tot het Thor Park is ongeveer 5 km.
Fietsroutenetwerk: Thor Park ligt tussen knooppunt 508 en 509.

Hierbij de link naar Blue-bike

 

Openbaar vervoer

Met de trein

Thor Park is makkelijk bereikbaar via het Station van Genk - afstand 5 km: directe busverbinding (stadslijn G1) naar Thor Park. Aan het station zijn ook Blue Bike's aanwezig.

Met de bus

De halte ‘Waterschei - Thor Park' ligt ter hoogte van Thor Central, en wordt elk half uur bediend door stadslijn G1. Reistijd station Genk - Thor Park : ongeveer 15 minuten

Hier de informatie van de G1-stadslijn

Voor alle routes met het openbaar vervoer (trein en bus) kan je best eerst via Routeplanner De Lijn je route uitstippelen. Deze routeplanner berekent welke route en combinatie van trein en bus voor jou het meest geschikt is.

Hotel

Surf naar www.visitgenk.be/slapen voor een ruim en divers aanbod aan hotels en B&B's in Genk en omgeving.

Met de auto

Met de auto

Autosnelweg E314, afrit nummer 32 Genk-Oost, ligt op slechts 2 km van Thor Park. Vervolgens via de N75 (Europalaan) en N744 (Wiemesmeerstraat / André Dumontlaan). Navigatieadres: Thor Park 8000, B-3600 Genk (of André Dumontlaan 67, Genk).

Maak gebruik van de Afro-Latino carpool planner als je nog een zitplaats vrij hebt in je auto, of indien je wilt meerijden met iemand. Bepaal voor je gaat rijden wie de Bob zal zijn.

Parkeren

U kan op de Thor Park-site enkel parkeren op de daartoe voorziene parkeerzones, aangeduid met Thor Park P2 tot Thor Park P7. Er zijn ook parkeerplaatsen voorzien op de terreinen van KRC Genk.

Parkeren langs de weg of op pleinen die niet uitdrukkelijk als parking zijn aangeduid, is verboden op het gehele gebied.

Camping

Volg P8 voor de parking van de camping. Op de aangrenzende weide is er een ruime festivalcamping voorzien met zicht op het Nationaal Park Hoge Kempen, de mijnterril en de mooie heide. Zonder twijfel de mooiste festivalcamping in de Benelux! Klik hier voor alle informatie over de festivalcamping van Afro-Latino.

Hotel

Surf naar www.visitgenk.be/slapen voor een ruim en divers aanbod aan hotels en B&B's in Genk en omgeving.

Taxi

Taxi V-Cab zal beschikbaar zijn voor uw taxivervoer van en naar het festival. Best hen vooraf contacteren voor goede afspraken m.b.t. ophaling en prijzen:

BVBA Taxi V-Cab+
Mobile: +32 (0)495/30.30.30
Website: www.v-cab.be
twitterfacebookangle-downyoutube-playinstagramflickrsoundcloud