Met de fiets

Met de fiets

Thor Park is vlot bereikbaar met de fiets via zowel gewone als toeristische fietspaden. Blue-bike’s zijn beschikbaar aan het station Genk. Afstand Station Genk tot het Thor Park is ongeveer 5 km.
Fietsroutenetwerk: Thor Park ligt tussen knooppunt 508 en 509.

Er wordt een fietsenparking voorzien aan het Thor Park gebouw.

Hierbij de link naar Blue-bike

 

Openbaar vervoer

Met de trein

Thor Park is makkelijk bereikbaar via het Station van Genk - afstand 5 km: directe busverbinding (stadslijn G1) naar Thor Park. Aan het station zijn ook Blue Bike's aanwezig.

Met de bus

De halte ‘Waterschei - Thor Park' ligt ter hoogte van Thor Central, en wordt elk half uur bediend door stadslijn G1. Reistijd station Genk - Thor Park : ongeveer 15 minuten

Hier de informatie van de G1-stadslijn

Voor alle routes met het openbaar vervoer (trein en bus) kan je best eerst via Routeplanner De Lijn je route uitstippelen. Deze routeplanner berekent welke route en combinatie van trein en bus voor jou het meest geschikt is.

Hotel

Surf naar www.visitgenk.be/slapen voor een ruim en divers aanbod aan hotels en B&B's in Genk en omgeving.

Met de auto

Met de auto

Autosnelweg E314, afrit nummer 31 Genk-Centrum. Volg de borden "STADION KRC GENK" en "FESTIVAL" en niet uw navigatie!

Maak gebruik van de Afro-Latino carpool planner als je nog een zitplaats vrij hebt in je auto, of indien je wilt meerijden met iemand. Bepaal voor je gaat rijden wie de Bob zal zijn.

Parkeren

U volgt de route "PARKING BEZOEKER ZONDER CAMPING" indien u NIET op de camping verblijft.

Volgt de borden "PARKING BEZOEKER MET CAMPING" indien u op de camping verblijft tijdens het festival, u dient hiervoor een geldig CAMPING E-TICKET te hebben.

Ook personen met een beperking volgen de borden "Parking bezoeker met camping" en krijgen een specifieke parking toegewezen mits het tonen van de officiële parkeerkaart 'personen met een beperking'. Misbruik wordt beboet door de politie.

Wildparkeren = fout parkeren levert u een 'parkeerticket' op van 62 euro van de politie, en mogelijk ook een wegtakeling op uw kosten. Parkeer dus niet in straten waar er een parkeerverbod is, parkeer niet voor of op opritten van bewoners of handelszaken en ook niet op de KISS & RIDE zones. Bent u met de auto, volg dan de juiste parking om geen boete te krijgen, de politie treedt streng op!

Camping

Enkel bezoekers die een CAMPING E-TICKET hebben, samen met hun FESTIVAL E-TICKET, krijgen toegang tot de camping en vlakbij gelegen parking voor kampeerders.

Hotel

Surf naar www.visitgenk.be/slapen voor een ruim en divers aanbod aan hotels en B&B's in Genk en omgeving.

Taxi

Beschikbaar zijn voor uw taxivervoer van en naar het festival. Best hen vooraf contacteren voor goede afspraken m.b.t. ophaling en prijzen:

Taxi V-Cab+
Mobile: +32 (0)495/30.30.30
Website: www.v-cab.be
Taxi Genk
Mobile: +32 (0)468 27 27 27
twitterfacebookangle-downyoutube-playinstagramflickrsoundcloud