Foodbeleving - straattheater

Naast heel het artistieke programma zorgen we voor veel beleving op en rond het festival:

  • de gerestaureerde mijngebouwen en de mijnschacht van Thor Park is het mooiste festivaldecor
  • Foodbeleving met verschillende foodtrucks, exotische eetstandjes, cocktailbars,...
  • straattheater, street art, workshops,...

In tegenstelling tot vroeger zal er op Afro-Latino geen Kinderdorp en geen aparte Wereldmarkt aanwezig zijn. Kinderen blijven welkom (jonger dan 13 jaar, dus tot en met de leeftijd van 12 jaar = gratis toegang) maar er is geen apart kinderprogramma of kinderdorp aanwezig. Let op: minderjarigen dienen vergezeld te zijn van een volwassene.

 

Kinder culturen dorp

Ook het kinder culturen dorp groeit mee!
In het midden van ons Afro Latino gebeuren is er ook plaats voor kinderen. Er is een heus kinderdorp waar kinderen hun hartje kunnen ophalen. De activiteiten zijn geheel gratis. We hebben een heus aanbod waar ze  zaterdag en zondag kunnen spelen.

Zo voorzien we:

WORKSHOPS / SPRINGKASTELEN / KNUTSELACTIVITEITEN / SCHMINKSTAND KLIM EN KLAUTERTOESTELLEN / KINDERBAR

Veiligheid

Er zijn polsbandjes verkrijgbaar in de kinderbar waar je een gsm nummer op kan noteren. Zo kan je kind je snel terug vinden indien dit nodig moest zijn.

We hebben een team die het kinderdorp in goede banen leidt. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor ongevallen die gebeuren in het kinderdorp.

Openingsuren

We openen op zaterdag en zondag tezamen met het festival en sluiten onze kinderdeuren om 21:00 uur.

Op vrijdag avond is het kinderdorp gesloten.

Voor wie?

Het kinderdorp is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. Afro-Latino is op zaterdag en zondag gratis voor jongeren <14 jaar (identiteitskaart geldt als bewijs). Let op: als volwassene begeleider blijft u verantwoordelijk voor de kinderen die u meeneemt.

Borstvoeding en verschoning

We denken ook aan de zeer jonge kinderen. Er is een aparte unit voorzien waar moeders ongestoord en in de beste omstandigheden hun zuigelingen kunnen aanleggen. In deze unit is er ook ruimte voor sanitaire voorzieningen voor de allerkleinsten (ligkussen, etc) en een microgolfoven voor het opwarmen van flesjes.

Vragen?

Wanneer u nog vragen heeft over het kinderdorp kan u ons altijd contacteren via afro-kids@afro-latino.be.