Market

Naar jaarlijkse traditie zorgen we voor een kleurrijke multiculturele Wereldmarkt. Iedereen kan hier genieten van een gevarieerd aanbod:

KLEDING / SIERADEN / HANGMATTEN / WATERPIJPEN / MUZIEKINSTRUMENTEN / HENNA-TATTOOS / MASSAGES / ONTDEK ZELF WAT NOG MEER...

Enthousiaste marktkramers presenteren hun koopwaar. kom de sfeer opsnuiven van de diversiteit uit alle hoeken van de wereld! ook ngo’s en andere organisaties laten u kennis maken met hun werking en betrokkenheid op het zuiden.

Op de wereldmarkt mag u onder geen enkele voorwaarde drank en etenswaren verkopen!

Ook een stand? inschrijven kan nog tot maandag 8 juli (tenzij voorheen alle plaatsen reeds volgeboekt zouden geraken).

Kids club

Ook het kinder culturen dorp groeit mee!
In het midden van ons Afro Latino gebeuren is er ook plaats voor de kleineren. Er is een kinderdorp waar kinderen hun hartje kunnen ophalen. De activiteiten zijn geheel gratis. We hebben een heus aanbod waar ze de hele dag kunnen spelen.

Zo voorzien we:

WORKSHOPS / SPRINGKASTELEN / KNUTSELACTIVITEITEN / SCHMINKSTAND KLIM EN KLAUTERTOESTELLEN / KINDERBAR

Veiligheid

Er zijn polsbandjes verkrijgbaar in de kinderbar waar je een gsm nummer op kan noteren. Zo kan je kind je snel terug vinden indien dit nodig moest zijn.

We hebben een team die de kinderanimatie in goede banen leidt. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor ongevallen die gebeuren in het kinderdorp.

Openingsuren

We openen op zaterdag en zondag tezamen met het festival en sluiten onze kinderdeuren om 21:00 uur.

Op vrijdag avond is het kinderdorp gesloten.

Voor wie?

Het kinderdorp is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. Afro-Latino is op zaterdag en zondag gratis voor jongeren <14 jaar (identiteitskaart geldt als bewijs). Let op: als volwassene begeleider blijft u verantwoordelijk voor de kinderen die u meeneemt.

Borstvoeding en verschoning

We denken ook aan de zeer jonge kinderen. Er is een aparte unit voorzien waar moeders ongestoord en in de beste omstandigheden hun zuigelingen kunnen aanleggen. In deze unit is er ook ruimte voor sanitaire voorzieningen voor de allerkleinsten (ligkussen, etc) en een microgolfoven voor het opwarmen van flesjes.

Vragen?

Wanneer u nog vragen heeft over het kinderdorp kan u ons altijd contacteren via afro-kids@afro-latino.be.

twitterfacebookangle-downyoutube-playinstagramflickrsoundcloud