Festival experience - Street Art

The Afro-Latino Festival is a lot of music... but also a lot more:

  • The Thor Park site is a restored coal mine park, one of the most beautiful ones in Europe
  • Check out our food & drinks experience all around the festival site
  • Workshops, street art & more

There is no Playground for children anymore at Afro-Latino, and no world market. Children are welcome, together with parent(s), but there is no playground for children or a dedicated program for children. Children younger than 13 years have free access, only when together with an adult.

Kids club

Ook het kinder culturen dorp groeit mee!
In het midden van ons Afro Latino gebeuren is er ook plaats voor de kleineren. Er is een kinderdorp waar kinderen hun hartje kunnen ophalen. De activiteiten zijn geheel gratis. We hebben een heus aanbod waar ze de hele dag kunnen spelen.

Zo voorzien we:

WORKSHOPS / SPRINGKASTELEN / KNUTSELACTIVITEITEN / SCHMINKSTAND KLIM EN KLAUTERTOESTELLEN / KINDERBAR

Veiligheid

Er zijn polsbandjes verkrijgbaar in de kinderbar waar je een gsm nummer op kan noteren. Zo kan je kind je snel terug vinden indien dit nodig moest zijn.

We hebben een team die de kinderanimatie in goede banen leidt. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor ongevallen die gebeuren in het kinderdorp.

Openingsuren

We openen op zaterdag en zondag tezamen met het festival en sluiten onze kinderdeuren om 21:00 uur.

Op vrijdag avond is het kinderdorp gesloten.

Voor wie?

Het kinderdorp is bedoeld voor kinderen tot en met 12 jaar. Afro-Latino is op zaterdag en zondag gratis voor jongeren <14 jaar (identiteitskaart geldt als bewijs). Let op: als volwassene begeleider blijft u verantwoordelijk voor de kinderen die u meeneemt.

Borstvoeding en verschoning

We denken ook aan de zeer jonge kinderen. Er is een aparte unit voorzien waar moeders ongestoord en in de beste omstandigheden hun zuigelingen kunnen aanleggen. In deze unit is er ook ruimte voor sanitaire voorzieningen voor de allerkleinsten (ligkussen, etc) en een microgolfoven voor het opwarmen van flesjes.

Vragen?

Wanneer u nog vragen heeft over het kinderdorp kan u ons altijd contacteren via afro-kids@afro-latino.be.